Stöd oss


Vill du starta en egen insamling?

Det kan finnas många anledningar att vilja starta en egen insamling – kanske fyller du år, ska gifta dig eller bara vill bidra till Barnsjukhuset. Självklart ska du göra det! Det finns två sätt att gå tillväga.


Hur mycket medel får stiftelsen in varje år?

4-6 miljoner i kronor har delats ut i anslag de senaste åren. Förutom detta får ett stort antal barn, unga och deras familjer fria entréer till upplevelser och aktiviteter genom stiftelsen.

Hur vet man att det går till rätt sak?

Insamlingen har ett 90 – konto och kontrolleras av Svensk insamlingskontroll.

Samarbetspartner

Insamlingsstiftelsen möter stort stöd och engagemang från privatpersoner, organisationer och företag för vårt ändamål. Vi är alltid lika glada och tacksamma för alla som stödjer oss i stort och smått med pengar, tid och engagemang! Här nämner vi våra aktuella sponsorer och samarbetspartners för insamlingsstiftelsen. Våra sponsorer och samarbetsparterns för Barngolfen anges på barngolfen.nu.

Glädjespridare julen 2019:

logotyp Widstrand Advokatbyrå

Widstrand Advokatbyrå har inför julen 2019 bidragit med en generös julgåva för att förgylla tillvaron för barnen på Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus.

Partners för insamlingsstiftelsen som hjälper oss med olika tjänster:

logotyp SEB

SEB administrerar alla insättningar och gåvor som går till Insamlingsstiftelsen, och ser till att ekonomin stämmer.

logotyp Frölunda Indians

Frölunda Indians samlar under 2020 in pengar till att inreda 20 nya behandlingsrum på Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus. Detta görs genom att man vid biljettköp kan addera 20 kr och på så vis bidra till insamlingen. Vidare får barnen på Barnsjukhuset biljetter till hockeymatcher och A-laget besöker sjukhuset regelbundet.

Läs mer på: Frölunda+Barnsjukhuset

logotyp IUS innovation

IUS innovation hjälper Insamlingsstiftelsen med att drifta och underhålla den hemsida du är på nu.

logotyp Street Studios

Street Studios hjälper oss med rörligt material i olika sammanhang och är alltid flexibla. Förutom att rycka in spontant så är de med oss flera gånger per år och förevigar Insamlingsstiftelsens evenemang.

logotyp We are more

Vår kommunikationsbyrå som hjälper oss att stärka vårt varumärke genom kampanjer och evenemang.

logotyp GP

Göteborgs-Posten stöttar Insamlingsstiftelsen med pluggannonser varje år.

logotyp Berazy Faktura

Berazy hanterar våra fakturor gentemot företag.

logotyp Foto Glenn T Unger

Fotografen Glenn är vår huvudfotograf som är med vid varje evenemang och vid enskilda händelser på Barnsjukhuset. Han skapar magi med sin fotoutrustning och ser till att vi kan förmedla vårt arbete ut till allmänheten.

logotyp Got Event

Got Event ställer bland annat upp med biljetter till olika evenemang i Göteborg, och ser till att barnen får vara med om oförglömliga upplevelser. Man gör även insamlingar under Gothenburg Horse Show.

logotyp Reuterman Advokatbyrå

Reuterman Advokatbyrå stöttar oss med juridiska frågor och dokumentation.

Sponsorer:

2020 har insamlingar gjorts av:

logotyp Bjurfors

Under Bjurfors visningsvecka och värderingsvecka skänker Bjurfors pengar för varje besökare.

logotyp Gothenburg Horse Show

Gothenburg Horse Show gör flertalet insatser för Barnsjukhuset. Ponnyn Anton besöker sjukhuset inför evenemanget, och under genomförandet ser man till att på olika sätt samla in pengar till oss.