Ny verksamhetsansvarig på plats


Ny verksamhetsansvarig på plats

Mitt namn är Lisa Tisell och som ny verksamhetsansvarig kliver jag in på Insamlingsstiftelsen med spänning och stolthet. Jag ser fram emot att förvalta det fantastiska arbete som gjorts och att fortsätta driva och utveckla stiftelsen framåt.

Jag drivs av att skapa något för andra människor och har jobbat i flera år med att skapa evenemang. Att nu få göra detta för barn och familjer, att bidra med glädje i de tyngsta stunder av livet känner jag enormt mycket drivkraft inför. Insamlingsstiftelsen arbetar för att skapa glädje för de barn och familjer som kämpar i sin vardag på Sveriges största barnsjukhus. De behöver miljöer, upplevelser och aktiviteter som en extra guldkant i tillvaron,  en guldkant som för den friske är något självklart. Att de får leka, drömma, skratta och glömma det onda för en stund!

Stiftelsen har även fått en ny ordförande, Palle Stenberg, en av grundarna bakom Nudie Jeans. Insamlingsstiftelsen har i mer än 20 år arbetat för att sprida glädje till svårt sjuka barn. Jag ser nu fram emot att tillsammans med Palle och övriga styrelsen, min kollega Therese, personalen på sjukhuset samt alla fantastiska givare och samarbetspartners få ta vid och fortsätta skapa möjligheter tillsammans för barnen! 

Jag hoppas vi ses!

Lisa Tisell