Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus söker ny medarbetare

Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus arbetar för att skapa glädje för de barn och familjer som kämpar i sin vardag på Sveriges största barnsjukhus. När barn och unga drabbas av sjukdom behövs miljöer, upplevelser och aktiviteter som uppmuntrar till lek och skratt, en tillvaro som skänker tröst och hopp. Därför samlar stiftelsen in medel till insatser som kompletterar sjukhusets ordinarie vård.

Stiftelsens insamling har ett 90-konto och går under Svensk insamlingskontroll. Stiftelsen bildades 2001 och finansieras av bidrag från både företag och privatpersoner.

Projektledare, event och sponsring
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus söker nu en projektledare som kan fortsätta att driva stiftelsens framgångsrika arbete framåt. Tjänsten som projektledare innebär:
– Ansvar för att driva och utveckla insamlingsstiftelsens event och sponsringsarbete. Eventen syftar till att generera intäkter till stiftelsen och stärka varumärket.
– Arbeta med företagsrelationer och samarbeten med våra partners för att utveckla och stärka verksamheten.
– Tillsammans med projektledaren för insamling och kommunikation utveckla insamlingsformer och samarbeten.
– Tjänsten innebär även ett delat ansvar för drift av kontoret och administrationen.
– Representera insamlingsstiftelsen externt och sprida insamlingsstiftelsens arbete i olika nätverk, bland annat inom Drottning Silvias barnsjukhus.
– Vara föredragande i styrelsen för insamlingsstiftelsen.

Den vi söker
Vi söker dig som har erfarenhet av fundraising och samarbete med företag/organisationer. Att ha arbetat med någon form av försäljning är ett måste. Du har även erfarenhet av att leda projekt och van vid budgetansvar. Arbete med sociala kanaler och/eller digital marknadsföring av verksamhet är en merit.

Stiftelsen är en liten verksamhet med ett stort syfte. Som en av två medarbetare är du något av en tusenkonstnär, som är lika duktig på det strategiska perspektivet som det operativa arbetet – du är alltid beredd att lösa praktiska frågor när det krävs.

Du är en självgående och drivande person som får saker att hända.Det finns många i samhället som vill ställa upp och hjälpa stiftelsen framåt.

Stämmer detta in på dig?
Skicka in din ansökan till; Richard.norling54@gmail.com

VI tar emot ansökningar löpande.
Vänligen skicka in din ansökan senast 21 januari 2021.