Frölunda Indians + Barnsjukhuset


Frölunda Indians + Barnsjukhuset


Tillsammans med Frölunda Indians skapar vi lekfulla rum på Barnsjukhuset under 2020. Vår målsättning är att förgylla 20 nya behandlingsrum på Drottning Silvias barnsjukhus, genom att inreda med färg och glädje!


​Hockeyklubben Frölunda Indians kommer under året samla in pengar genom att man, vid biljettköp till valfri hockeymatch, kan addera till 20 SEK per biljett och därmed bidra till insamlingen. Målsättningen är att samla in totalt 400 000 kr under 2020.

Barnsjukhuset får enligt tradition årligen besök av Frölunda Indians A-lag, då barnen får leka och umgås med spelarna, så samarbete finns sedan tidigare, men blir ännu större och hjärtligare nu, i samband med årets insamling.

De 20 nya behandlingsrummen byggs i det nya Barnsjukhuset, som står klart 2021. Koncept och inredning bestäms av byggprojektets arkitektbyrå tillsammans med sjukhusets personal.

Hockeyklubben skapar också fler insamlingsmöjligheter till Barnsjukhuset, bland annat planeras en välgörenhetsmatch den 5 december mot Rögle. Inför matchen har klubben tagit fram ett specifikt matchställ till laget, designad av barnen på Barnsjukhuset.

Dessutom bistår klubben med biljetter till hockeymatcher, som delas ut till många av de barn som vårdas på Drottning Silvias barnsjukhus.

Mer om Frölunda Hockeyklubb på www.frolundaindians.com

Vill du bidra? Runda upp med 20 kr när du köper biljett till en av Frölunda Indians hockeymatcher. Biljetter köper du HÄR.

Du kan också swisha valfritt belopp till 123 403 4120.