Castlewood Discgolf Club samlar in pengar till barnen


Castlewood Discgolf Club samlar in pengar till barnen

För andra året i rad arrangerade Castlewood Discgolf Club en tävling till förmån för Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus. Göran Berntsson, initiativtagare och sponsoransvarig för föreningen kom på idén, efter ett tips från Lasse Kronér.

– Jag ville skapa ett eget välgörenhetsarrangemang och stötta en organisation där jag tydligt kan se vad pengarna går till, säger Göran.

Hedersmedlem i årets tävling var Glenn Hysén. Deltog gjorde också och Erika Johansson. I samband med tävlingen har en signerad ”Glenn-disc” tagits fram och säljs nu hos discsport.se för 179 kr st. Tävlingen och försäljningen har hittills samlat in närmare 15000 kr till barnen på sjukhuset.

Skulle du vilja köpa en ”Glenn-disc” och samtidigt stötta barnens glädje på sjukhuset, kontakta Göran Berntsson på goran58.berntsson@gmail.com

 

Castlewood DiscGolf Club

Klubben startades 2012 under namnet Slottskogens DiscGolf Club och har 65 medlemmar. Klubben har representerats i flera nationella tävlingar och deras flaggskepp är Sveriges största discgolftävling Riddarrundan. För mer information om klubben se castlewood.se.